check dis out!!! if na you wetin go happen

check dis out!!!  if na you wetin go happen Empty
PostSubject: check dis out!!! if na you wetin go happen   check dis out!!!  if na you wetin go happen Empty2013-04-01, 10:10

You went to work and suddenly you remember †ħå† you left some document at home and. You go back. To get them on reaching the house you find your best friend with your wife I your bedroom and on your bed naked....suddenly they look at you and started laughing saying to you APRIL FOOL...if na you wetin go happen.. Shocked

PostSubject: Re: check dis out!!! if na you wetin go happen   check dis out!!!  if na you wetin go happen Empty2013-04-01, 10:30

April fool go kill them that day

PostSubject: Re: check dis out!!! if na you wetin go happen   check dis out!!!  if na you wetin go happen Empty2013-04-01, 11:38

After beating them both white and blue, I will shout 'april fool'.

PostSubject: Re: check dis out!!! if na you wetin go happen   check dis out!!!  if na you wetin go happen Empty2013-04-01, 12:17

I wil cut his manhood nd say april fool

PostSubject: Re: check dis out!!! if na you wetin go happen   check dis out!!!  if na you wetin go happen Empty

check dis out!!! if na you wetin go happen